Ergoterapi & traumeterapi

Birgitte de Boer

Rosendalen 6
4500 Nykøbing Sj.

Hvis jeg ikke er at træffe, vil jeg bede dig lægge en besked.

Når du har kontaktet mig på mail eller med telefonbesked, så kontakter jeg dig inden for 5 hverdage.

Kontaktformular

Priser

Sessioner med vejledning til forældre/personale vedr. barns sansemotoriske udvikling samt sessioner med Somatic Experiencing med børn eller voksne
Min timepris for 60 min. er 960 kr.
Min pris i klientens hjem for 50 min. er 960 kr.

Vedr. kørsel
Pris for køretid er for hver påbegyndt 30 min er prisen 200 kr.
Kørselsstats for 2022 er 3,70 pr. km.

Safe & Sound Protokol (SSP)

Hvis man lytter selv eller forældre lytter med barnet, så betales det som en samlet pakke, hvor der både er introduktion og vejledning, leje af lyd (tilgang til Unyte) samt mulighed for løbende at kontakte undertegnede under hele forløbet. Samlet pris for et helt forløb med Safe and Sound Protokol er 6.600 kr.

Hvis man ønsker at lytte sammen med undertegnede online, således at doseringen af lyd afpasses løbende og der gives nedregulerende støtte under lytningen, så et der et engangsbeløb på leje af lyd (tilgang til Unyte) på 3300, – kr. og prisen på online sessioner er 480, – kr. for hver påbegyndt halve time.

Somatic Experiencing og Safe & Sound Protocol “hånd i hånd”
Her vil sessionen både indeholde lytning til SSP samt anvendelse af den kropslige traumetilgang (SE). I disse sessioner skal være tilgang til SSP-lytningen (tilgang til Unyte) og derfor vil timeprisen her være 200 kr. dyrere, – og hermed følgende priser:
Session 60 min på Rosendalen 1.160 kr.
Session 50 min. I hjemmet 1.160 kr.

Sessioner online
Det er muligt at få sessioner online. Dette er gennem et sikret onlinesystem som hedder Whereby. Jeg sender dig et link, hvorfra du look er ind.

Prisen er 960, – kr. for 60 min.

Beskrivelser og undersøgelser

Sensory Processing Measure (SPM) herunder samtale, udfyldelse og bearbejdning af scoring samt rapportskrivning 6.000 kr.
Ved yderligere samtale/vejledning til forældre, daginstitution og skole af rapports konklusion er timeprisen som beskrevet ovenstående, samt kørselstid og kørselstakst

Beskrivelser omkring sansemotoriske forløb og traumeforløb er det en individuel vurdering efter opgavens størrelse

Sted

Min praksis
Rosendalen 6, 4500 Nykøbing Sj.
I min private bolig, lige inden for døren, har jeg et arbejdsrum, hvor jeg har mine terapier eller vejledninger. Det er et lokale med “højt til loftet” og hvor der er en tryg og rolig atmosfære.

Området
Nykøbing Sj. ligger i det nordøstlige Odsherred. I bil kører man af rute 21, lidt efter afkørsel til Vig drejer man af rute 21 og kører mod Nykøbing Sj. Herefter er der ca. 15 min. kørsel til Rosendalen 6.

Der er også muligt at tage færgen mellem Hundested og Rørvig. Efter ankomst i Rørvig er der max. 10 min. kørsel til Rosendalen 6.

Min bolig ligger i et naturskønt sommerhusområde. I bil er der 5 min ned til stranden, og hvis du har god tid er du velkommen til at lade bilen stå og gå ned til stranden. Det vil tage ca. 30 min. hver vej. Der er også mulighed for en rolig gåtur i sommerhusområdet inden du kører hjem.

Klientens hjem
Hvis der er omstændigheder, som vi skal tage vare på, så kommer jeg også i hjemmet. Det kan give en større tryghed, som kan have betydning for sessionernes kvalitet.

Timeprisen for session vil stige lidt, og der vil være betaling for køretid og kørselstakst.

Jeg informerer skriftligt inden besøget, hvad den samlede pris pr. besøg bliver.